0800 300 201 (064) 825 1605  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine  |  Prodajna mesta

  
  
  
  

O nama

Naše preduzeće počelo je sa radom 1992., i to kao servis koji se bavio montažom, servisom i održavanjem klima uređaja, kao i servisom druge rashladne tehnike. Elbraco group doo danas posluje kroz šest maloprodajnih objekata, u Somboru, Apatinu, Kuli, Odžacima i Bačkoj Palanci. Novi prodajni objekat u Somboru je u pripremi. Posebnu pažnju naša firma poklanja održavanju klimatizacionih sistema u velikim proizvodnim, komercijalnim i uslužnim objektima, medu kojima su i Apatinska pivara, Pošta u Somboru, Dom zdravlja u Apatinu, Muzicka škola u Apatinu,Alfa banka u Apatinu, Opštinski i Okružni sud u Somboru, Fond za PIO u Somboru, Vojvođanska banka u Somboru, i mnoge druge.

Sa ponosom možemo istaći da je ELBRACO postao sinonim za uspešno poslovanje u oblastima delatnosti kojima se bavi, i to ne samo u regionu Zapadne Bačke, već i šire. Iza našeg imena stoji 40 zaposlenih, ljudi-pojedinaca koji su tu da Vam pomognu, da Vas savetuju, da Vas edukuju i da budu Vaš oslonac pri kupovini.

ELBRACO GROUP istice jasnu želju da u vremenu pred nama napreduje do pozicije apsolutnog regionalnog lidera u oblastima svog delovanja, prvenstveno kroz povećanje mreže maloprodajnih objekata, širenje asortimana, pružanje sve šire ponude načina plaćanja i stalno podizanje kvaliteta svojih usluga.

  
  
  

Brendovi

  

  
  

  
  

  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?